Har laget en ny blogg fra helgas Rally.
Larsen vant Lygnasprinten!

Det ble en fantastisk rallydag på Hadeland på lørdag da NMK Hadeland arrangerte Lygnasprinten med hele 94 deltagere. Vinner ble til slutt Frank Tore Larsen/Torstein Eriksen med sin nye VW Polo R5.
Det var glimrende vinterforhold på Lygna, med strålende sol, 14 minus og akkurat passe med snø.
Arrangøren hadde satt to etapper på programmet og begge ble kjørt to ganger. Det var Anders Grøndal og kartleser Marius Fuglerud som åpnet best i sin Ford Fiesta R5. De vant den 6.45 km lange første-etappen foran Larsen/Eriksen og Ole Christian Veiby med Stig Rune Skjærmoen som kartleser i sin Hyundai i20 R5.

Etter hvert skulle det bli disse tre det dreide seg om i teten av løpet. Larsen/Eriksen vant SS, som var 22.32 km. På SS3 fikk Veiby det til å stemme for fullt og var raskest, mens Larsen sikret seieren ved å vinne SS4. Til slutt var det ikke mer enn 4.3 sekunder som skilte Larsen og Veiby, mens Grøndal endte på 3.plass, 40,3 sekunder bak.

Tekst og foto
Terje Tytlandsvik