Vålerbanen og Racing NM/Racingseksjonen har hatt møte med de lokale helsemyndighetene. Her har partene sammen gått igjennom alle smitteverntiltak som skal til for å gjennomføre en trygg og sikker NM runde.
Disse smitteverntiltakene anses som svært gode. Det medfører til at det blir arrangert et fullverdig Racing NM av NMK Solør i to kohorter uten publikum 7.-9. mai.
Til helga er første runde av Scandinavian GT Championship Powered by Mad-Croc Energy i gang under første NM-runde i baneracing på Vålerbanen. Klassen skal kåre en Skandinavisk mester, men grunnet strenge Covid19 restriksjoner ser det ut til at det kun blir Norsk førere som stiller til start i den første runden.

Foreløpig er åtte førere påmeldt til første runde, men det er flere som ventes påmeldt.

Nye sponsorer

I tillegg til Mad-Croc Energy som er hovedsponsor i klassen går også Utleiesentret og Stian Sørlie Motorsport inn som klassesponsorer, og dette vil komme alle GT-klassene til gode.
Stian Sørlie Motorsport går tungt inn som sponsor.
Dette sponsoratet går direkte til alle førerne i alle GT-klassene. Stian Sørlie Motorsport vil dele ut gavekort for hele kr 150.000NOK i løpet av sesongen.

Det er ikke bare første, andre og tredjeplass som vil vinne gavekort gjennom sesongen, men også fjerde, femte og sjetteplass
Alle deltakere i klassen får tildelt rutestreamer med sponsorloger. I tillegg til gavekort som blir delt ut i klassene skal det også etter hver runde deles ut et gavekort på 1500NOK som et wildcard.

Dette er et gavekort som ikke nødvendigvis er resultatbasert, men kan være en som har gjort en fin gest for en konkurrent, en som har vært uheldig eller en god prestasjon i løpet av helga.

Utleiesenteret går også tungt inn som sponsor for klassen. I tillegg til å sponse egne treningstider for GT+ og GT1